на живо

Мегън Фокс? Анджелина Джоли? Не! Състезателка по кърлинг! (СНИМКИ)

Анастасия Бризгалова събира погледите на Зимните олимпийски игри в Пьонгчанг

Getty Images

Меган Фокс на пързалката за кърлинг? Не! По-скоро е Анджелина Джоли! Не, не е и тя!

Нейното име е Анастасия Бризгалова. 

25-годишната рускиня по нищо не отстъпва на гореспоменатите секс символи от екрана и модния подиум и със сигурност ги превъзхожда в едно отношение - вече има медал от олимпийски игри.

Снимка: Getty Images

Имаме обаче лоша новина за господата, които вече загубиха представа за реалността, гледайки в сините очи на красавицата. Тя е щастливо омъжена от около година! При това съпругът ѝ - Александър Крушелницки, също има медал от олимпийски игри. Всъщност, това не е никаква изненада, тъй като двамата се състезават в смесените двойки.

От вчера (12 февруари) в семейната им колекция ще бъде прибавен и бронза от Пьонгчанг. Той ще прави компания на двете световни титли от 2016 г. 

В Южна Корея обаче двамата състезатели не успяха да изпитат същото чувство като на световните първенства. Те няма да могат да видят руския флаг по време на награждаването, въпреки че отличието е първо за родината им в този спорт от олимпийски игри.

Снимка: Getty Images

Причината е в санкцията на Международния олимпийски комитет, който наказа Русия заради системна употреба на допинг, а спортистите от страната се състезават в отбора на Независимите олимпийци.

Нищо обаче не може да отнеме на Анастасия названието "Една от най-красивите участнички на олимпийски игри".

Снимка: Getty Images

Все повече фенове на зимните спортове се питат как красавицата е стигнала до пързалката. Истината е, че там я води любопитството. Преди 10 години Анастасия вижда реклама на кърлинг клуб и решава да опита. Оказва се, че има природен талант да изпраща камъните в "дома" (така се наричат концентричните кръгове на пистата за кърлинг).

Тя обаче не е просто красиво лице. Бризгалова има магистърска степен по "Физическо възпитание, спорт и здраве" от университета в Санкт Петербург. 

Анастасия скоро може да се превърне в емблема на кърлинга, особено след фурора, който предизвика в Южна Корея.

Снимка: Getty Images

"Не разбирам от този спорт, но съм ѝ фен"

"Тя е една от причините да гледам зимни олимпийски игри"

"Тази рускиня изглежда като модел!"

"Дали и Анджелина Джоли върти така метлата?"

Това са само част от коментарите за синеоката красавица.

Но не се залъгвайте! Излезете ли на пързалката срещу нея, просто нямате шанс!