на живо

Георги Йомов: Нямам нищо общо!

Футболистът на ЦСКА отрече информациите в медиите

Lap.bg

Футболистът на ЦСКА Георги Йомов с първа реакция в социалните мрежи след стрелбата с двама ранени на Околовръстното в София снощи. 

"Всичко, което излезна тази вечер в сайтовете и медиите, няма нищо общо с истината. И нямам нищо общо!", написа Йомов в "Инстаграм".

Снимка: https://www.instagram.com

Двама души бяха простреляни в краката. Единият от ранените е на 36 г. е с вече опериран и е в стабилно състояние в травматологията на ВМА. Вторият ранен мъж е на 26 г. е с по-леки наранявания, те са обработени, но той е отказал хоспитализация.

Единият от автомобилите, които са били на бензиностанцията по време на спречкване между две групи, което е прераснало в престрелка, е притежание на футболиста на ЦСКА Георги Йомов.

По непотвърдена информация колата е предоставена на брата на национала, а на мястото отива баща им, който след кратка разправия е произвел въпросните изстрели.

Имената на Йомов и приятелката му - певицата Мария Цветкова, по-известна под псевдонима Ариа - се появиха в различни медии с информацията, че са задържани или разпитвани във връзка с престрелката.

Още по темата - ще откриете на сайта btvnovinite.bg.