на живо

Гостът ни за финала - винаги готов!

Гледайте финала на Шампионската лига между "Ливърпул" и "Реал" Мадрид пряко по bTV Action от 20:30 ч. днес!

Lap.bg

Финалът на Шампионската лига чука на вратата, а с него и напрежението. За такъв важен мач е важно да са добре подготвени не само футболисти и треньори, но и... гости в студиото! В bTV държим на качеството и този път няма да направим компромис!

Нашето студио започва точно в 20:30 ч. пряко по bTV Action! Подготовката за него тече от... началото на сезона. А тази на госта ни, предвид видимо отличната му форма, никога не е спирала!

Ако се интересувате от футбол и имате социални мрежи вече може би се досещате, че става дума за Димитър Бербатов! 

Бившият футболист на "Манчестър Юнайтед", "Тотнъм", "Фулъм" и "Байер" Леверкузен и участник на два финала на Шампионската лига ще бъде специален гост на двамата ни водещи - Флорина Иванова и Иван Боянов. 

Той самият вече даде заявка, че тази вечер ще е интересно. 

"Подготвям се. Ще бъде дълга вечер в студио "Шампионска лига". bTV, готови ли сте?", написа Бербо под атрактивна снимка. 

Обещаваме да го посрещнем подобаващо! А на вас да ви предоставим много интересни истории, материали и срещи с главните действащи лица. 

Директно от Париж в студиото ни "влизат" репортерите Валери Генов и Десислава Минчева, които няма да пропуснат нищо интересно на терена, по трибуните и във фен зоните! 

Снимка: Lap.bg

Коментарът на мача между "Ливърпул" и "Реал" Мадрид е поверен на опитния Борис Касабов!

Приготвили сме ви цял футболен празник, който подхожда на такъв мач! Гледайте ни! Пряко по bTV Action от 20:30 ч.!