на живо

Чехли и бутилки от трибуните посрещнаха "Клуж" в Баня Лука (ВИДЕО)

Румънците преживяха адско гостуване в Босна и Херцеговина, но продължиха напред в квалификациите за Шампионската лига

Кошмарно гостуване в Босна и Херцеговина преживяха футболистите на "Клуж". Румънският клуб се изправи срещу "Борац" Баня Лука в реванш от първия квалификационен кръг за груповата фаза на Шампионската лига. 

В първия мач румънците "железничари" победиха с 3:1 у дома, а в Босна "Борац" даде солиден отпор на именития си противник и домакините вкараха две попадения в редовното време. Това обнадежди публиката по трибуните. Феновете вече предчувстваха рулетката на дузпите. Румънските футболисти обаче мислеха по друг начин. В 118-ата минута Чипчиу вкара така ценния гол за "Клуж"!

По време на радостта след него от трибуните към терена полетяха бутилки, седалки и други предмети. Играчите на "Клуж" очаквано показаха на съдията, че са били замеряни дори със стъклени шишета, които можеха сериозно да наранят футболистите. 

А румънски журналисти посочиха, че по терена е имало и... чехли. Явно някой от бесните босненски привърженици се е прибрал бос след мача!

С това не се изчерпват комичните ситуации в срещата! При втория гол на "Борац" мрежата на "Клуж" се скъса, като се наложи намеса на човек със стълба, който да я оправи.

Иначе "Клуж" продължава напред в битката за място в групите на Шампионска лига, а следващият съперник на тима ще е "Линкълн Ред Импс" от Гибралтар.

"Борац" пък го чака солено наказание заради действията на феновете!