на живо

Дори Мейуедър го закъса: Таксува с 1200 паунда за чат

Непобеденият боксьор и милионер със специално предложение за феновете си

Оказа се, че боксовата легенда и милионер Флойд Мейуедър трескаво се нуждае от още пари. Стопяването на състоянието му в последните месеци го накара да прибегне до отчаяни мерки, в това число да бръкне в джобовете на своите... почитатели.

Американецът се регистрира в онлайн платформа за видео чат, в който да комуникира с феновете си. Тази услуга е достъпна единствено срещу закупен пакет. Най-евтиният струва 52 паунда, а най-скъпият е 1200 паунда. В него освен дълъг разговор с Мейуедър получаваш и три специални картички с негов автограф.

Боксьорът дори публикува видео, в което рекламира новия си метод за печелене на пари. В него той заявява, че ще отговори на всякакви въпроси за неговите 50 битки на ринга, хранителния режим, оттеглянето и ежедневието му.

Флойд Мейуедър се оттегли от бокса през 2017 г., след като победи звездата в UFC Конър Макгрегър и спечели 300 милиона паунда. След това американецът отново се качи на ринга за демонстративен мач в Токио срещу Теншин Насукава и сметката му набъбна със 7 милиона паунда за двуминутен мач.

Наскоро Мейуедър обяви, че ще се завърне в бокса тази година и намекна, че това отново ще има общо с UFC състезател. Неговият приятел - рапърът 50 Cent - каза, че състоянието на Флойд се топи заради прекомерни и безсмислени харчове като например да отиде до нощен клуб и да черпи непознати. До преди няколко месеца състоянието на Флойд Мейуедър се оценяваше на 700 милиона паунда.