на живо

Другата страна на Патрис Евра (ВИДЕО)

Френският защитник превзе социалните мрежи

Getty Images

Създаването на социалната мрежа Инстаграм ни научи на много неща. Например, вече знаем, че обработените снимки правят света ни да изглежда едно по-добро място. Или пък, че и популярните хора са също толкова нормални или (ненормални) като нас. Освен това вече сме сигурни, че Патрис Евра е най-големият веселяк сред футболистите.

 

Une petite gastro ne vous inquiétez pas dès demain je reprend mes pompes bon résultat ce soir ... je compte sur vous pour remplir le vélodrome pour notre dernier match i love this game merci pour vos messages #om#ilovethisgame

Публикация, споделена от Patrice Evra (@patrice.evra) на

Евра, който в момента играе за "Олимпик" Марсилия, бе част от последния отбор на "Манчестър Юнайтед", стигнал до три финала в Шампионската лига и един трофей. Той бе неизменна част от титулярния състав на сър Алекс Фъргюсън на "Олд Трафорд", а след това направи и няколко много силни сезона в Италия с екипа на "Ювентус".

За щастие, бившият защитник на "червените дяволи" ще пристигне в София за благотворителния мач на Димитър Бербатов на 14 юни и всички фенове ще могат с пълни шепи да си вземат от "лудостта" и заразителния ентусиазъм на 36-годишния френски национал.

Личният Инстаграм профил на родения в Сенегал футболист бързо се превърна в едно от най-интересните неща в интернет. Снимките и видеата му ще осмислят деня ви, а странните му музикални похвати ще ви карат да се усмихвате всеки път, в който се сетите за Евра и…  неговата панда. 

Подвизаващият се в Марсилия защитник е част от огромно семейство – има 24 братя и сестри. Избрал да защитава екипа на Франция, той не крие, че в миналото е бил обект на расова дискриминация от феновете на сенегалския национален отбор, защото предпочел "петлите" пред родината си.

Французинът винаги е атрактивен. Той често се появява в компанията на голяма плюшена панда, символ на битката му с расизма, защото... "е черна, бяла, азиатска и дебела".

 

Be like my panda!!! I m black ,white,asian and chubby !! SAY NO TO RACISM !!! Who wants to be a panda ??? I love this game hahahahahahahahah ps after this video you can t be racist...#kickItOut#NoToRacism#blacklivesmatter

Публикация, споделена от Patrice Evra (@patrice.evra) на

Причината за интересния избор на облекло бранителят обяснява в края на видеото: "Бъди като моята панда!!! Аз съм черен, бял, азиатец и дебеланко!! КАЖИ НЕ НА РАСИЗМА!!! Кой иска да бъде панда??? Обичам тази игра, хахахах след като си видял това видео, вече няма как да си расист..."

Борбата му с дискриминацията не спира. При всяка удобна възможност той подканя хората от трибуната на профила си да спрат с расистките обиди.

 

When panda get me in trouble who is the boss ..?I love this game #beapanda#saynotoracism#nobullies#lovelife#happy#funny#crazy#citroën

Публикация, споделена от Patrice Evra (@patrice.evra) на

Освен забавен, Евра е и изпълнен с любов... към животните.

 

Can somebody tell me why I am talking to a giraffe...and when I ask her if she love this game she doesn't look happy I love this game haahhaahahah#ilovethisgame#happy#giraffe#crazy#love#lifestyle

Публикация, споделена от Patrice Evra (@patrice.evra) на

Можем само да гадаем как ще ни изненада Патрис Евра при пристигането си в София. Едно е сигурно обаче – участието му в Мача на годината ще се помни дълго! А вие не го пропускайте - 14 юни, пряко по bTV Action от 18 ч.