на живо

Футболист на "Звезда" се сгоди, след като приятелката му хвърли фланелка на "Партизан"

Марко Гобелич изненада любимата си пред съотборници

Instagram

Какво е условието да се омъжиш за футболист на "Цървена звезда"? Явно да се разграничиш остро от "вечния враг" - "Партизан".

Преди дни в едно от популярните предавания в Сърбия певицата Катарина Груич се включи в игра. Тя трябваше да рекламира артикул, без да знае какъв е. Оказа се, че става дума за фланелка на "Партизан". Самата Катарина е в интимна връзка с един от футболистите на "Цървена звезда" - Марко Гобелич. 

След като научи, че става дума за екип на "черно-белите", тя реагира остро: "Махни го от мен! Не знаех, че така ще ме подхлъзнете. Забравихте да ми честитите титлата и Купата, които спечелихме през сезона"

24 часа след като шоуто беше излъчено, верността на Катарина към "звездашите" беше възнаградена с предложение за брак. Нейният любим падна на колене по време на партито за рождения ден на певицата, на което присъстваха повечето от съотборниците му и техните половинки. 

Развълнуваната сръбкиня веднага каза едно от най-важните "Да!" в живота си!

Красавицата и Марко Гобелич са в любовна връзка от малко повече от година. Двамата обаче не публикуват често общи снимки.

Гобелич е футболист на "Цървена звезда" от 2017 г. насам. Той влезе в полезрението на медиите по време на финала за Купата на Сърбия преди няколко седмици. Неговият тим взе трофея след изпълнение на дузпи, а Гобелич си свали шортите пред вратаря на "Партизан". 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Marko Gobeljic (@gobeljamg7)

Тогава Катарина се оплака, че част от "черно-белите" фенове ѝ оказват тормоз в социалните мрежи.