на живо

Грешка на шампионите в Серия "А"

"Интер" не успя да победи като гост "Сампдория"

Reuters

"Интер" направи първата си грешка през новия сезон в Серия "А". Първенците от миналия сезон завършиха 2:2 като гости на "Сампдория".

С поглед към мача от Шампионската лига срещу "Реал" Мадрид, Симоне Индзаги направи промени в състава. Федерико Димарко започна като титуляр, заменяйки Алесандро Бастони, получил травма. Именно крайният бранител Димарко се разписа по красив начин в 18-та минута. Отговорът на "Сампдория" дойде след ъглов удар, при който хаос в подредбата на гостите доведе до изстрел на Мая Йошида. Топката се отклони от Един Джеко и връхлетя във вратата на Самир Ханданович.

Снимка: Reuters

"Интер" все пак отново поведе в резултата в 43-та минута, когато Лаутаро Мартинес на празна врата не срещна трудности с реализирането, а отличен пробив в атаката направи Николо Барела. В началото на втората част десният краен защитник на "Сампдория" Бережински асистира на колегата си от другия фланг Томазо Ауджело, който от воле матира Ханданович.

Проблемите за Индзаги нараснаха с травмата на включилия се като резерва Стефано Сенси. При опит за обстрелване на вратата, халфът пострада и е под сериозен въпрос за домакинството на "Реал" през седмицата.

Снимка: Reuters

Мачът с гранда от Испания може да гледате пряко по RING от 22:00 ч. в сряда (15 септември).