на живо

Историята за откраднатата тениска: Снежа Борян подарява нова на дете, влязло в битка с 40-годишен

"Срамота!", пише съпругата на вратаря на "Цървена звезда" в социалните мрежи

Instagram

20 000 деца изгледаха от трибуните на стадион "Райко Митич" в Белград победата на "Цървена звезда" над "Лудогорец" в предпоследния кръг на груповата фаза на Лига Европа. 

Малчуганите получиха тази възможност, след като сръбският гранд беше наказан с един мач без емоционалната си публика заради хвърлени предмети от трибуните. Те не отстъпваха по нищо на своите по-възрастни "колеги" и 90 минути пяха, скандираха и останаха доволни от видяното и успеха с 1:0. 

Снимка: Reuters

Е, може би без един 13-годишен младеж. Той обаче ще бъде възмезден от съпругата на вратаря на "Цървена звезда" Милан Борян - Снежана. Тя лично ще му изпрати екип на стража, тъй като честно спечеленият от него след мача беше... откраднат от един от придружителите на малките фенове (Всеки 7 деца трябваше да бъдат придружавани от един възрастен).

Атрактивната блондинка разказа за премеждията на детето в социалните мрежи. Момчето само се свързало със Снежа. Тя показа и съобщенията, в които пише: "Ако така става, то по-добре Борян да не хвърля фланелката си. Плаках. Хванах я аз, а един 40-годишен човек ме избута, взе го и го даде на дъщеря си. А аз я хванах. Значи, на 13 години съм. Никога не съм плакал. Тази вечер плаках. Хванах фланелката, всички ме удряха, а бащата на това момиче ме бутна на земята и ми я взе. Може ли да ви помоля нещо...", пише момчето. 

Снимка: Reuters

Снежана коментира ситуацията по следния начин: "Ще ви помоля преди всичко да бъдем хора. Момчето ще получи фланелка лично от мен. Но да откраднеш от дете... Знам кой е този човек, но няма да кажа заради неговата дъщеря. Срамота!"

Тя прилага и видео от ситуацията след мача, когато Борян се приближи към трибуните и хвърли фланелката си. 

Всички футболисти на "Цървена звезда" хвърлиха в публиката горнищата на екипите си след мача, а близо час след последния съдийски сигнал и победата, която осигури на тима европейски мачове и през пролетта на 2022 г., децата скандираха и ръкопляскаха на своите любимци. 

Снимка: Reuters