на живо

Кого прегръща Роналдо след всеки гол? (ВИДЕО)

Защо португалецът се втурва винаги към третия вратар на "Ювентус"?

От рестарта в Серия "А" Кристиано Роналдо не е спрял с головете за "Ювентус". След всеки отбелязан прави впечатление, че португалецът вече не се радва с традиционното Siuuu, а се втурва към тъчлинията, където го очаква третият страж на отбора - Карло Пинсолио.

Това приятелство озадачи мнозина фенове на "бианконерите". От едната страна е суперзвездата на световния футбол, носител на пет трофея "Златна топка", спечелил безброй отличия и милиони от договори. От другата страна е човек, който играе един път в годината за "Ювентус", с годишна заплата от 300 хил. евро е и има във визитката си трофеи, без реален принос за тях.

Приятелството им в последната година става все по-голямо. Преди година вратарят публикува снимка от Испания, където беше в клиниката за присаждане на коса, собственост на Кристиано Роналдо. В публикацията Пинсолио пише "Страхотна работа в топ клиника. Персоналът е мил и свърши качествено своята работа. Благодаря за всичко!"

Очевидно поласкан от добрите думи, Роналдо надгражда в това приятелство и редовно се обръща към своя приятел в социалните мрежи с "чичо прасчо". Все още не е ясно защо стражът е наричан по този начин от Кристиано, но и самият той използва тази шега.

Приятелството беше засвидетелствано и от няколко лични момента. Навръх Нова година Роналдо е на частния си самолет, в стрийм на живо в социалните мрежи вижда, че Пинсолио се е включил и моментално го поздравява с "чичо прасчо". Тази година на празнеството за рождения си ден португалската суперзвезда кани от "Ювентус" единствено третия вратар на отбора.

Двамата си помагат и за футболните умения. След пропуснатата дузпа срещу "Милан" за Купата на Италия, Кристиано Роналдо трудно преглъща този факт и моментално започва допълнителни сесии за дузпи, а насреща е ... Пинсолио.

Договорът на стража е до юни 2021 г., но ако "бианконерите" искат да държат Роналдо щастлив явно ще трябва да задържат и третия вратар в отбора. А дотогава "чичо прасчо" ще избухва край тъчлинията при всеки гол на португалеца.

Тагове: