на живо

Крушарски пред bTV: Сменям Акрапович със световноизвестно величие! (АУДИО)

"Със или без Бруно - ние сме си преди ЦСКА", заяви босът на "Локомотив" Пловдив

Собственикът на "Локомотив" Пловдив Христо Крушарски знаел от две седмици, че треньорът Бруно Акрапович се готви за напускане. Това сподели самият той в специално интервю пред bTV, в което, в типичния си стил, разкри и кой ще бъде заместник на босненеца. Световноизвестно величие поема "Локомотив"!

Крушарски допълни, че няма притеснения за представянето на отбора оттук до края на сезона.

Снимка: Lap.bg

"Аз знам от две седмици, че той се готви да напуска. Въобще не е новина за мен. Бях си подготвен за тая работа, знаех, че ще се случи в скоро време... Сезонът е пред завършване. Нас това не ни притеснява. Ние сме в първата тройка така или иначе. Със или без Бруно сме си преди ЦСКА. Ние сме доказали винаги, че сме отбор от пичове, които знаят какво да направят. Има една българска поговорка - "Каквото си пожънал, това ще посееш". Ние си играеме феърплей - не зависим от никой и от нас нищо не зависи. Искаме да направим това, което сме си поставили за цел.", каза Крушарски.

"Ние сме свикнали и на по-големи изненади, аз поне, така че нищо в тоя живот не може да ме изненада. Кой може да спре един локомотив, когато е набрал скорост? Ние имаме колектив. Ако някой мисли, че може да спре инерцията ни в края на сезона - няма как да стане! Момчетата са си мотивирани, те си знаят своята работа. Знаят, че всеки мач за тях е реклама. Не виждам чак толкова голяма трагедия. Аз съм търпелив човек, който си знае работата."

Снимка: Lap.bg

"Световноизвестно величие сменя Акрапович! Дали е българин или чужденец - ще разберете! Аз проблеми с Бруно нямам. Всеки, който си е тръгнал, си е тръгнал с добри чувства и пожелания. По какъвто начин си тръгваш, по такъв те изпращат. Ако очакваш да ти донесат цветя и рози, няма кой да ти ги донесе. Те феновете си изказват своята теза. Не ме притеснява тоя случай, а коронавирусът. Той може да ни разкаже играта."

"Договорът на Акрапович е нормален, няма клаузи. Той е като на всеки един футболист. Има поговорка - "В стар кладенец не плюй, защото не знаеш кога ще минеш оттам да пиеш вода". При мен има една друга - който си е тръгнал, никога не съм позволил да се върне. Вратата е затворена!", коментира босът на "железничарите".

Снимка: Lap.bg