на живо

Ману Джинобили върти обръч като гимнастичка (ВИДЕО)

Баскетболната легенда обра точки с необичайно видео по време на изолация

Той е висок 198 см и тежи 93 кг. Толкова тежеше докато все още играеше, но по всичко личи, че две години след очакването на кецовете на пирона, формата му все още е топ.

Ману Джинобили! Летящият аржентинец остава завинаги в историята на баскетбола като един от най-добрите гардове за всички времена. Невероятните му пробиви докарваха главоболие на съперниците и пристъпи на неовладяема еуфория в съотборниците му.

През 2018 г., на 42, Джинобили каза край след 16 сезона преданост към „Сан Антонио Спърс”, 4 шампионски пръстена, 14043 точки, 4001 асистенции, 3697 борби и куп отличия, които по-скоро ще дочакаме края на извънредното положение, отколкото да можем да изброим.

Всичко сме виждали от шантавия Ману, но да върти с кръшна снага обръч около кръста си с такава грацилност и майсторство... е, това нямаше как да го предвидим! Кадри, на които би поставила максимална оценка 10 и самата Илиана Раева. Като се замислим обаче, Ману винаги е бил гъвкав, иначе как би могъл да се провира като змиорка между всяка защита в НБА?!

Остава мистерия откъде се е сдобил с този обръч, защото в семейството на Ману и на любимата му Марианела, с която са заедно от деца, има само момчета. През 2010 г. се родиха близнаците Данте и Никола, а през 2014-та на бял свят дойде и последното им отроче, отново момченце – Лука. Може би този уред се ползва от чаровната Марианела, за да поддържа форма, но от кадрите се вижда, че мъжът й изглежда също е овладял до съвършенство боравенето с него, дали от скука, дали от необичаен интерес.

Фамилията прекарва по-голяма част от годината в Сан Антонио, щата Тексас, където Джинобили има прекрасна къща, но лятото и за коледните празници всички отскачат до родината Аржентина, за да се съберат с голямата фамилия на Ману – родителите му и двамата му братя Леандро и Себастиян – също бивши баскетболисти.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

The bears still haven't shown up, but the hike was a lot of fun anyways. Los osos siguen sin aparecer pero la caminata fue un éxito igual.

Публикация, споделена от Manu Ginobili (@manuginobili) на

bTV призовава: останете си вкъщи!