на живо

Марилия, за която Неймар плаче неутешимо

Футболистът се сбогува с една от любимите си певици

"Една от най-добрите изненади в живота ми. Ти да ми изпееш "Честит рожден ден" беше голяма чест. Направи име в Бразилия и в целия свят! Ще бъда твой вечен фен!" - емоционалните думи идват от звездата на футболния "Пари Сен Жермен" Неймар.

С публикация в социалните мрежи той си взе последно сбогом с една от любимите си певици Марилия Мендоса. Тя загина трагично само на 26 години заедно с още четирима човека от екипа си след катастрофа на малък самолет в Бразилия. 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от NJ (@neymarjr)

Неймар си спомни за нея с видео от 27-ия си рожден ден през 2019 г. Тогава Марилия беше специален гост на празненството, а двамата пяха заедно.

Талантливата певица и композитор се изявяваше в традиционния бразилски стил сертанея, станал популярен в последните години. Новината за кончината ѝ потопи в скръб милионите ѝ фенове и последователи в социалните мрежи, сред които беше и Неймар.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Marilia Mendonça (@mariliamendoncacantora)

През май 2021 г. футболистът загуби още едни приятел от музикалните среди - МС Кевин почина след като скочи от хотелската си стая, а Неймар му посвети спечелената Купа на Франция.