на живо

Нежната половина на "Базел"

Вижте кои красавици подкрепят швейцарския тим от трибуните

Предстои една много емоционална вечер за футболистите на „Лудогорец” и „Базел”. Двата тима се изправят в директен сблъсък за място в Лига Европа през пролетта. Футболистите безсъмнено ще привличат вниманието ни на терена, но извън него предстои нова битка.

Вече ви показахме красивата страна на „Лудогорец”, чиято подкрепа от трибуните вдъхновява „орлите” за впечатляващите им изяви. Швейцарският тим обаче също може да се похвали с беценните си трофеи в лицето на нежните съпруги и прекрасните половинки.

Вратарят на „червено-сините” Томаш Вацлик и Мартина станаха горди родители на малката Никол, която се появи на бял свят на 1 март 2015 г.  

Централният защитник Марек Суки се врече във вярност на неустоимата Аленка през 2011 г.

Приказката между Таулант Джака и Мис Швейцария за 2012 г. Дорина Подримя не получи своя щастлив край. Защитникът на „Базел” бе татуирал името й на ръката си и двамата дори щяха да вдигат сватба. Любовта обаче се оказа недостатъчна.

Полузащитникът Лука Дзуфи и половинката му се наслаждават на щастлив живот в малкия град Райнфелден.

Звездата на швейцарския тим Марк Янко и съпругата му Катарина станаха щастливи родители на първото си дете едва преди няколко месеца.

Защитникът Даниел Хьог и красивата му приятелка се наслаждават на всеки момент заедно. Те се сгодиха преди няколко месеца и отпразнуваха щастливото събитие в екзотичния курорт Пунта Кана.

В Швейцария обаче, слуховете не подминават исландския Тор - Биркир Бярнасон. Срявнаваният с нашумелия супергерой на "Марвел" футболист непрестанно публикува снимки в социалните мрежи заедно със семейството си и своите прекрасни племенички. Все още обаче сърцето му е свободно и красавици от цял свят въздишат по него.

Дали красавиците ще мотивират достатъчно футболистите на „Базел” за победа над българския шампион гледайте тази вечер (23 ноември) от 21:45 ч. Двубоят ще се излъчва пряко по bTV Action. Не пропускайте и коментарното ни студио, което започва точно в 21 ч.