на живо

Синът на европейски шампион в тройния скок открадна сърцето на Цеца Ражнатович

Богдан и известната певица са заедно от няколко месеца

Певицата Цеца Ражнатович (позната у нас като Величкович) със сигурност е една от най-известните звезди в Сърбия. Доскоро всички се питаха дали сърцето ѝ е свободно, но вече е ясно - в него място намери синът на европейския шампион в тройния скок от 1978 година Милош Срейович. 

Чаровният Богдан и Цеца са заедно от началото на 2021 г. и противно на очакванията, не крият връзката си. Певицата дори вече се запозна и с бащата на любимия си.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by @cecaxanastasijaa

"Впечатлен съм от нея. Богдан също е доволен от отношенията ни. Не искаме да правим циркове. Видяхме се в тесен семеен кръг. Така трябва при тази ситуация с епидемията от коронавирус", коментира лаконично първенецът на Стария континент. 

Всъщност Богдан е с десетилетие по-млад от известната си половинка. Той има дъщеря от първия си брак, която също се запозна с певицата. 

Що се отнася до 48-годишната Цеца, тя ревниво пази информации за личния си живот след убийството на съпруга ѝ Желко Ражнатович - Аркан през 2000 г. Певицата и един от най-влиятелните сръбски престъпници сключиха брак през 1995 г. на пищна церемония, обявена в западната ни съседка за Сватбата на века. След войната, започнала при разпада на Югославия, в която Аркан ръководеше паравоенна формация, той се насочи към спорта и застана начело на футболния "Обилич". След смъртта му клубът премина в ръцете на Цеца, която пък получи ефективна присъда заради финансови измами с трансфери на играчи.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

Певицата има две деца от Ражнатович. Синът им Велко, който наскоро я дари с внуче, се занимава с бокс. Дъщеря им Анастасия е певица и модел.

Богдан няма нищо общо със спорта, освен влечението му към фитнеса, което е видимо. Той има нощен клуб в Белгард и именно там е срещнал певицата. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by