на живо

5 неща на bTV Спорт, които да направите днес (ВИДЕО)

Кой ще наследи Джокович? Трудно ли е да си футболен съдия? И какво става като се съберат Петър Бакърджиев, Любо Ганев и Борислав Кьосев?

Трудни времена са. Хората са затворени по къщите, душите на повечето са свити. И не се знае до кога. В момент като този решихме да ви поднасяме по малко светлина всеки ден. Кръстихме ги 5 неща, точно от толкова имате нужда, за да се усмихнете и да ви стане по-леко на сърцето. Някои ги знаете, други сте ги забравили, а трети искрено ще ви развеселят!

Научете:

Новак Джокович може да бъде спокоен! Има кой да го наследи на корта!

Синът му Стефан е само на 5 години, но вече държи уверено ракетата и се ориентира много добре на корта. Ноле пък влиза в ролята на треньор!

И не говорим само за детски забавления! Любимият удар на малчугана е форхенд, а в момента, заедно с татко си, работят върху бекхенда му. 

Само времето ще покаже дали Стефан ще повтори успехите на баща си. А защо да не видим и тригодишната му сестра Тара също на корта!

Прочетете:

Много е лесно да седиш на трибуните или пред телевизора и да критикуваш футболния съдия! Но да ви видим дали знаете привилата. 

Ще успеете ли да решите теста, който българските рефери трябва да изкарат?

Забавлявайте се в интернет:

Като говорим за Джокович, няма как да пропуснем факта, че тенисът ни липсва. И онези емоции, които само Ноле знае как да предизвика. 

Припомнете си една негова игра с публиката на "Ролан Гарос":

Тествайте знанията си:

И още малко футбол! Европейското първенство трябваше да се проведе през 2020 г., но беше отложено с 12 месеца. 

Снимка: Reuters

Знаете ли обаче кога и къде за първи път се организира първенството на Стария континент? 

Кога и къде се провежда първото европейско първенство по футбол?

Гледайте:

За Петър Бакърджиев няма тайни във волейбола. Няма и за Борислав Кьосев и Любо Ганев! А когато тримата са в комбинация, се получава нещо забавно и скандално.

Припомнете си едно интервю, което разбуни духовете през 2018 г.:

Тагове:

5 неща