на живо

Стойка Кръстева пред bTV: Минах през доста трудности, но сбъднах мечтата си (ВИДЕО)

Олимпийската шампионка по бокс зае второ място в анкетата за Спортист на годината

Стойка Кръстева пред bTV: Минах през доста трудности, но сбъднах мечтата си (ВИДЕО)

Олимпийската шампионка по бокс Стойка Кръстева зае второ място в анкетата за Спортист на годината. Тя бе изпреварена единствено от другата ни златна медалистка от Токио - Ивет Горанова.

В интервю за bTV боксьорката заяви, че е щастлива, тъй като е успяла да осъществи една не само своя мечта, но и на много други българи.

"Минах през доста трудности, но въпреки това успях да осъществя своята най-голяма мечта: олимпийското злато. Също така, много съм щастлива, че освен моя мечта, сбъднах такава и на още много българи. В тези трудни времена успяхме да дадем на хората положителни емоции сред населението. В завършек бих искала да ви кажа, че трябва да не спирате да се борите, да преследвате мечтите си. Да ви пожелая в навечерието на новогодишната нощ много здраве, да бъдем малко по-добри и да си помагаме с каквото можем", каза тя.

Кръстева прекрати активната си кариера и се насочи към треньорството.

Какви пожелания към българския народ отправиха Стойка Кръстева, съпругът й Борил и треньорът Борислав Георгиев - гледайте само по bTV в специално шампионско видео точно в полунощ на 31 декември!