на живо

Алън Пардю пред bTV: Стойчо Младенов знае как да направи ЦСКА шампион

Гледайте ЦСКА - "Бодьо Глимт" по bTV Action от 19:45 ч.

Алън Пардю пред bTV: Стойчо Младенов знае как да направи ЦСКА шампион

Съветникът на акционерите на ЦСКА - Алън Пардю, даде ексклузивно интервю за bTV минути преди домакинството на "Бодьо Глимт".

Специалистът разкри, че се чувства добре в София и се старае с опита и познанията си да дава съвети на Гриша Ганчев и Данаил Ганчев, за да може отборът да премине на следващото ниво.

"В групови турнири като този, когато си загубил първия мач, вторият е много важен. Факт е, че ние много внимателно подхождаме към този мач, защото не искаме да изостанем на контраатака, трябва да държим притежанието и да се възползваме от ранен шанс, а след това да надградим. Много е важно да си спокоен и внимателен в мач като този", каза бившият мениджър на "Уест Хем" и "Нюкасъл".

"В лицето на Стойчо Младенов ние имаме спокоен треньор, който знае как да спечели първенството. Ние искаме да спечелим първенството. Имаме по-голям състав с повече опит. Имаме контузии, но можем да се противопоставим на "Лудогорец". Преследваме ги. Давам всякакви съвети на Гриша Ганчев и Данаил Ганчев за феновете, за стадиона, за отбора. Хората тук реагират на всякакви ситуации, трябва да сме по-спокойни.", каза още той.

Вижте повече във видеото.