на живо

Бодуров пред bTV: Проблемът на ЦСКА е, че има твърде много директори (ВИДЕО)

Защо Валери Божинов носи карък и кой български футболист от Първа лига е на световно ниво - гледайте утре (събота) от 11:00 ч. във Фейсбук страницата ни bTV Спорт

Бодуров пред bTV: Проблемът на ЦСКА е, че има твърде много директори (ВИДЕО)

В ЦСКА има твърде много директори без да се знае кой за какво отговаря. Острите думи са на бившия капитан на "червените" Николай Бодуров.

В интервю за bTV защитникът говори и за усещането да бъдеш "зачеркнат" от Гриша Ганчев.

Разривът в отношенията между ЦСКА и Николай Бодуров настъпи след срещите с "Осиек" в квалификациите на Лига Европа. Капитанът оставаше извън групата за поредни мачове, а обяснения за решението никой на "Армията" не даваше. Така до средата на октомври, когато собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев обяви, че е "задраскал Бодуров с дебелия флумастер".

"Не ми стана приятно. На никой няма да му стане приятно, но това си е лично решение, негово мнение. Аз няма какво да направя по въпроса. Приемам го, продължавам напред. Случват се и тези неща в живота. Аз винаги ще го уважавам, той е направил и прави изключително много за българския спорт. Без значение какво се случва, аз ще продължавам да го уважавам, защото знам как ми е помогнал", категоричен е Бодуров.

Защо Валери Божинов носи карък и кой български футболист от Първа лига е на световно ниво - гледайте утре (събота) от 11:00 ч. във Фейсбук страницата ни bTV Спорт.

bTV призовава: останете си вкъщи!