на живо

Трофеят в Шампионската лига - на разположение на феновете (ВИДЕО)

Гледайте финала между "Манчестър Сити" и "Челси" пряко по bTV Action на 29 май от 21:00 ч.

Трофеят в Шампионската лига - на разположение на феновете (ВИДЕО)

Най-бленуваният, най-ценният, най-авторитетният. Къде се намира трофеят от Шампионската лига?

Ясно е, че утре вечер (29 май) той ще попадне в ръцете на футболистите на "Манчестър Сити" или "Челси". Мача може да гледате пряко по bTV Action от 21:00 ч.

Ден преди това красивата купа е на разположение на... феновете. Тя е в центъра на Порто, където вече се извиват дълги опашки от фенове, които искат да се снимат с нея. 

Снимка: Reuters

Трофеят е изложен на един от площадите в португалския град, в който ще се играе финалът. За втора поредна година Португалия ще има честта да бъде арена на един от най-важните и напечени футболни сблъсъци. И през настоящия сезон Истанбул не успя да приеме важния мач, тъй като рестрикциите заради коронавируса в града са строги. 

Снимка: Reuters

А в Порто атмосферата вече е празнична. Английските фенове пристигнаха и се наслаждават на хубавото време и отворените заведения. 

Снимка: Reuters

В центъра са изградени специални фен зони, които ще поберат по 6000 привърженици на "Сити" и "Челси". Такава е бройката и за агитките на "Ещадио до Драгао", а общо 16 500 зрители ще присъстват на финала.

Очаквайте днес (28 май) още новини от Португалия, както и изказванията на двамата треньори преди важния сблъсък! Всичко покрай финала на сайта btvnovinite.bg и във Фейсбук на нашата страница bTV Спорт!

Снимка: Reuters