на живо

"Чувствам, че съм победил": Посрещнаха Кобрата с гайди и "Петко льо, капитанине"

Кубрат Пулев бе приветстван топло при прибирането си в София

"Чувствам, че съм победил": Посрещнаха Кобрата с гайди и "Петко льо, капитанине"

Имам чувството, че съм победил! С тези думи Кубрат Пулев реагира на топлото посрещане на летище София. Българският боксьор се прибра от Лондон след загубата от Антъни Джошуа в мача за четири от петте световни титли, а на аерогарата, въпреки пандемията, бе приветстван от свои фенове с гайди, цветя и народната песен "Петко льо, капитанине".

"Българи, юнаци!" също се чуваше в студената софийска вечер.

"Доста топло посрещане, макар че не е много топло. В крайна сметка това е загуба и не очаквах такова посрещане. Нормално е да има интерес заради мач за световната титла, но наистина не очаквах такова посрещане, такъв интерес", каза Кобрата пред журналистите.

"Яд ме е, че не победих. Не обичам да се оправдавам. Приемам минусите за мен, загубата си е за мен. В крайна сметка това е един спорт. Ако бях по-добре подготвен, можех да победя.", добави той, като уточни, че в щаба на британеца е имало страх преди двубоя. "Имаше сериозни притеснения, много ги беше страх за самата игра. Ръкавиците са малки, един удар може да реши двубоя. Страхуваха се от Кубрат Пулев."

Снимка: btvnovinite.bg

"Ако имаше вариант да ми даде реванш, щеше да е много интересно. Но едва ли ще стане това нещо.", каза още 39-годишният Пулев.

Той е категоричен: "Не е близо денят, в който ще се откажа. Такъв човек съм - докато мърдам, се надявам.", добави той.

Снимка: btvnovinite.bg