на живо

Генчев: Вече трябва да печелим колкото се може повече точки (ВИДЕО)

"Лудогорец" записа трета поредна загуба в Лига Европа

Генчев: Вече трябва да печелим колкото се може повече точки (ВИДЕО)

Треньорът на "Лудогорец" Станислав Генчев не бе доволен след третата поредна загуба на тима в Лига Европа. "Орлите" отстъпиха с 1:3 на "Тотнъм" у дома. Българският шампион подходи предпазливо и рано изостана в резултата.

"През първото полувреме не бяхме активни и не влязохме в мача добре. Прекалено голям респект бяхме отдали на "Тотнъм" и първото полувреме имахме един удар на Кешерю, с който застрашихме противниковата врата. Това е прекалено малко за отбор като нашия, който е свикнал да играе атакуващо и да създава положения. Второто полувреме бяхме една идея по-добре, но след като вече изоставахме с пасив от два гола, беше изключително трудно да обърнем такъв класен отбор като "Тотнъм". Въпреки всичко вкарахме гол навреме. В момент, в който отборът беше в подем, направихме много глупава грешка в нашата защита и получихме трети гол.", каза треньорът след края на мача в Разград.

Снимка: Getty Images

"Главната ми цел на полувремето беше да поговоря с играчите, че трябва да играят по-спокойно, да играят добър футбол. Показвали са го неведнъж. Просто трябваше да играем по-спокойно, за да може да покажат истинските си възможности".

"Когато играеш срещу класен отбор като "Тотнъм", винаги е по-вълнуващо преживяване. Ние тръгнахме и с две загуби. Когато нямаш точки зад гърба си е доста по-трудно да играеш. Отделно и последните ни игри не са много добри, отборът може много повече."

"Оттук нататък нашата цел във всеки един мач е да печелим колкото се може повече точки. Накрая ще видим кое място ще заемем в групата", добави Станислав Генчев.

Снимка: Getty Images

"Лудогорец" е без спечелена точка и заема последното място в своята група. "Тотнъм" на Жозе Моуриньо е с две победи и загуба, като е на втора позиция.