на живо

Пламен Илиев: В оставащите мачове ще играем за клуба (ВИДЕО)

Вратарят на "Лудогорец" определи шансовете за излизане от групата като "илюзорни"

Пламен Илиев: В оставащите мачове ще играем за клуба (ВИДЕО)

Вратарят на "Лудогорец" Пламен Илиев е реалист и смята, че след третата поредна загуба в Лига Европа шансовете на тима за класиране напред са илюзорни. Той заяви, че със съотборниците му ще направят всичко възможно да спечелят колкото се може повече точки до края на груповата фаза, за да влязат постъпления в клубната каса.

"Доста трудно се играе срещу тях (Хари Кейн, Лукас Моура, Хюн-Мин Сон). Вече съм се изправял срещу част от тези футболисти, доста е трудно да се противопоставиш на нивото, което имат те и темпото, с което играят. Направихме всичко възможно. Изиграхме един що-годе приличен мач. През второто полувреме дадохме отпор, отбелязахме гол. За жалост пак допускаме някои грешки, но мисля, че във времето това ще го коригираме", каза вратарят на "орлите" след срещата.

Снимка: Getty Images

"Трябва да сме по-концентрирани с топката в крака, защото на това ниво всяка изгубена топка е голова възможност."

"С оглед на резултатите, шансовете ни са илюзорни. Винаги съм бил реалист. Остават три мача, в които излизаме да играем за клуба, за нас. Ще направим всичко възможно, защото знаете, че всяка точка се плаща от УЕФА. Ние сме длъжни да излезем да играем и за клуба, за да може да спечели някакви пари", добави Пламен Илиев.