на живо

Григор и Лолита, Шарапова и годеникът и спокойната футболна любов (ВИДЕО)

Григор Димитров вече не крие, че сърцето му е заето от красива рускиня

Григор и Лолита, Шарапова и годеникът и спокойната футболна любов (ВИДЕО)

Последните 12 месеца без съмнение преминаха под знака на пандемията от коронавирус. Заразата като че ли "задуши" любовта и я прати на заден план. Звездите в спорта предпочетоха да запазят семейния си уют в тези трудни времена и не станахме свидетели на сензационни раздели.

Големите във футбола - Кристиано Роналдо и Лионел Меси, остават заедно със своите половинки.

Португалецът от "Ювентус" продължава да е с Джорджина, като скоро двамата ще отбележат своята 3-та годишнина.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Меси пък послуша любимата си Антонела и трите си деца, дори когато стана въпрос за кариерата му. Той поиска да напусне "Барселона", но семейството му го убеди да остане при каталунците поне до края на настоящия сезон.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Antonela Roccuzzo (@antonelaroccuzzo)

За Златан Ибрахимович от "Милан" се заговори, че има забежка със сексапилната водеща Дилета Леота, но двамата веднага отрекоха. Шведът пък прекара лятната си ваканция заедно със съпругата си Хелена и двамата си синове.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Diletta Leotta (@dilettaleotta)

Една любов "пребори" ограниченията, свързани с пандемията, но с цената на скандал. Лука Йович от "Реал" Мадрид наруши изолацията си, за да се завърне в родната Сърбия и да бъде с годеницата си София Милошевич. Затворът му се размина, а двамата вече се радват на своя син Алексей.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от SOFIA (@sofijamilo)

И докато във футбола всичко изглеждаше спокойно, в тениса не беше така.

Започваме с "българската връзка". Григор Димитров има нова приятелка. Тя се казва Лолита и е дъщеря на руския олигарх Елдар Османов. За първи път видяхме красавицата да подкрепя родения в Хасково тенисист на турнира във Виена. След това двамата публикуваха идентични снимки от екскурзия, а в крайна сметка едно селфи през ноември сложи край на спекулациите. Ясно е, че Димитров има нова любима!

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Daniel Djenev (@danieldjenev)

Колегата на първата ни ракета - Александър Зверев, попадна в истински сериал. Оказа се, че вече бившата му приятелка Бренда Патея е бременна, а още по-предишната Олга Шарипова го обвинява в домашно насилие. Тенисистът заяви, че никога не е посягал на Олга, а с Бренда ще запазят добрите си отношения, за да може детето им да усеща любовта и на мама, и на татко.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Tenis24.eu (@tenis24.eu)

Гледаме с оптимизъм към новата година, когато се надяваме да видим сватбата на бившата номер 1 в света Мария Шарапова, която се сгоди за Александър Гилкс. След като през 2015 г. руската тенисистка се раздали с Григор Димитров, тя дълго време се беше фокусирала върху кариерата си. Гилкс се появи в живота ѝ през 2017 г. Той търгува с произведения на изкуството и е приятел на британските принцове Уилям и Хари.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Maria Sharapova (@mariasharapova)

У нас вълнение предизвикаха най-вече отношенията между нападателя на футболния ЦСКА Али Соу и красавицата Габриела. Двамата продължават да са заедно. Препятствие за връзката им би бил евентуален трансфер на футболиста. През лятото подобна сделка пропадна. Да видим какво ще ни донесе 2021 г.!

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от GK (@gabrielakrekmanova.si)