на живо

Десподов: Целта е излизане от групата, гоним първото място (ВИДЕО)

"Не е важно кой вкарва головете, а отборът да върви напред"

Десподов: Целта е излизане от групата, гоним първото място (ВИДЕО)

Нападателят на "Лудогорец" Кирил Десподов, който отбеляза гола за българския шампион при равенството 1:1 с "Мидтиланд" на старта в Лига Европа, определи целта пред отбора - спечелване на групата.

Националът коментира и степента на травмата си, извадила го от срещата с датчаните в началото на втората част.

"Получих удар в глезена. Когато стъпих на земята, го обърнах много лошо", сподели Десподов.

Снимка: Getty Images

"Със сигурност съм доволен от точката. Не играхме това, което искахме и трябваше. Но и отборът на "Мидтиланд" показа доста добра преса и не ни остави възможност да играем. Бяха по-добре от нас физически, обираха единоборствата в средата на терена, но аз съм радостен, че отборът се бори докрай и успяхме да вземем точката, според мен много важна. Надявам се да подобряваме играта си в следващите мачове в Лига Европа.", допълни звездата на "Лудогорец".

"При гола не успях да овладея добре топката, защото се въртеше много бързо, теренът беше доста влажен. Аз обаче бях концентриран, прочетох ситуацията, не се спрях след удара. Радвам се, че отбелязах, но не е важно кой вкарва головете, а отборът да върви напред и да побеждаваме. Дай боже, дай боже, целта е да излезем от групата и гоним първото място.", коментира националът.

Тагове: