на живо

Полетът на "орлите" продължава в Швеция (ВИДЕО)

Гледайте "Малмьо" - "Лудогорец" утре от 22:00 ч. пряко по bTV Action

Полетът на "орлите" продължава в Швеция (ВИДЕО)

Утре "Лудогорец" гостува на "Малмьо" в първия мач между двата тима от плейофите за влизане в групите на Шампионската лига. Двубоя можете да проследите пряко по bTV Action от 22:00 ч., а коментарното ни студио започва половин час по-рано.

Студено и дъждовно време посрещна българския шампион в Швеция. "Орлите" обаче приемат това като знак, че ще им върви по вода. Нагласата е за нова щура вечер в най-престижния клубен турнир, а подготовката за срещата е била задълбочена и индивидуална за всеки играч.

Снимка: Lap.bg

"За мен е важно кой играе - дали крилото, което стреля от 30 м, кой изпълнява корнерите или дузпите. В противен случай, ако не се подготвя, няма как да съм на най-високото ниво и бих попаднал в трудна ситуация.", сподели пред bTV вратарят на "Лудогорец" Кристиан Кахлина.

По трибуните на ст. "Еледа" ще има около 5500 души. Съоръжението е добре познато на треньора Валдас Дамбраускас, който дебютира като наставник в Шампионската лига именно тук срещу "Малмьо" през 2015 г. Тогава неговият "Жалгирис" не губи първата среща - 0:0.

Снимка: Lap.bg

"Футболистите мечтаят за дни като тези и знаят отлично от какво значение са за тях. Успееш ли да продължиш напред, ще мериш сили с най-добрите в света", заяви пред bTV треньорът Валдас Дамбраускас.

Срещу литовеца край тъчлинията "Малмьо" ще ръководи датската легенда Йон Дал Томасон, който знае как се печелят големи европейски мачове като играч. Знае ли обаче как да го постигне и като треньор - ще разберем утре след 22:00 ч. по bTV Action.

Снимка: Lap.bg