на живо

Сетиен мечтае да покаже купата от Шампионската лига... на крави

Треньорът на "Барселона" с любопитно признание пред испанската TV3

Сетиен мечтае да покаже купата от Шампионската лига... на крави

"Мечтая да премина между кравите по улиците с купата от Шампионската лига!" Признанието е на треньора на "Барселона" Кике Сетиен. В обширно интервю за TV3 той обяви и какво очаква да се случи с лидера на тима - Лионел Меси.

Назначеният през януари наставник на "Барселона" вярва, че не само ще изпълни договора си до 2022 г., но и очаква да го удължи.

По повод разразилите се скандали в клуба и влиянието им върху бъдещето на Меси, Сетиен е категоричен: "Иска ми се да има повече спокойствие. Не считам, че липсата му ще повлияе на Меси дали да остане или да си тръгне. Убеден съм, че ще завърши кариерата си тук."

Сетиен подчерта, че не иска да прави революции в състава, а само да допринесе за еволюцията му. Той сподели и голямата си мечта - парад с трофея от Шампионската лига... между кравите в родния Лиенкрес.

Това е препратка към пресконференцията, която опитният наставник даде на представянето си. "Благодарение на клуба се сбъдна една от най-смелите ми мечти, които не си представях, че ще станат факт. Развълнуван съм за проекта и за това предизвикателство. Вчера се наслаждавах на разходка покрай кравите в моя град, сега тренирам най-добрите играчи в света. Никога не съм си мислил, че "Барселона" ще ме поиска, тъй като нямам дълго CV", заяви тогава Сетиен.

Сега треньорът на "блаугранас" прекарва у дома изолацията заради пандемията, четейки книгата на Андрес Иниеста и готвейки тортия.

bTV призовава: останете си вкъщи!

Тагове: