на живо

Станислав Генчев: Всяка една информация от терена ни е важна

Гледайте "Лудогорец" - "Брага", пряко по bTV Action от 19:00 ч. на 21 октомври

Станислав Генчев: Всяка една информация от терена ни е важна

Скритите оръжия на "Лудогорец" за мача с "Брага" от третия кръг на груповата фаза на Лига Европа са две - Жосуе Са, който е преминал през школата на "Виктория" Гимараеш, и Клод Гонсалвеш, играл в "Тондела". Двамата познавачи на португалския футбол са помогнали с ценни насоки на треньора Станислав Генчев. Това разкри той пред bTV.

Мача "Лудогорец" - "Брага" може да гледате пряко по bTV Action от 19:00 ч. на 21 октомври.

Снимка: Lap.bg

"Разговарял съм и с двамата. Много е важно да научим информация отвътре, от терена. Да знаем те как се чувстват срещу този опонент. Как реагира и противникът в тези ситуации. Всяка една информация ни е ценна, ползваме я. Надявам се да я приложим по най-добрия начин утре", заяви специалистът.

Генчев загатна, че ще заложи на атакуващ футбол, а за "Лудогорец" победата срещу португалския тим е изключително важна след равенството с "Мидтиланд" и загубата от "Цървена звезда". 

Снимка: Lap.bg

"Аз съм сигурен, че ако футболистите дадат максимума от себе си, утрешният мач ще се поздравим с победа. "Лудогорец" трябва да играе нападателен футбол. Това е част от идеологията, от философията на нашия клуб. Във всеки един мач ние трябва не само да се стараем да побеждаваме, но и да го правим с добра игра. Да създаваме положения пред противниковата врата и да отбелязваме голове. На това ще наблегнем в утрешния мач", категоричен е Генчев.

Срещу "Брага" разградчани се изправиха в груповата фаза на Лига Европа през с 2017/2018. Тогава гостуването в Португалия завърши с победа за българския тим с 2:0, а у нас - 1:1.

Снимка: Lap.bg

"Съставът на "Брага" е по-различен и нашият състав е по-различен. Ще има изключително голяма разлика отпреди 3 години. Надявам се в утрешния мач отново нашият отбор да бъде победител", каза треньорът.

Гледайте "Лудогорец" - "Брага", пряко по bTV Action от 19:00 ч. на 21 октомври.