на живо

Бербатов като Дон Корлеоне във видео с дъщеря си (ВИДЕО)

Актьорският талант се предава по наследство. Доказа го последното клипче на нападателя

Facebook

Дон Бербатоне седеше в своя кабинет и старателно чистеше наградата си за голмайстор на английската Висша лига за 2011 г. Спокойствието му обаче беше нарушено. Кой си позволяваше да прекъсва могъщия нападател?

Без капка свян от другата страна на бюрото се настани красивата госпожица Деа.

"Нима е толкова смела?" - помисли си Дон Бербатоне. Оказа се, че дори не подозира до къде може да стигне нейната храброст. 

-Говорих с мама дали мога да отида на мача на 14 юни, но ми трябват билети. Каза ми да отида да се видя с нашия Дон, той щял да ми помогне. И ето ме тук! Да те питам за билети...

"Наистина е смела! - помисли си Дон Бербатоне, отстранявайки последното петънце от безценния си трофей, - Все пак е моя дъщеря... Време е да ѝ разкрия условията по сделката"

Това не е откъс от книга или сценарий! Случката е истинска, а мястото е домът на семейство Бербатови. 

Българският нападател зарадва своите привърженици със забавно клипче, в което взимат участие той и неговата дъщеря Деа. Бербо е използвал образа на Дон Вито Корлеоне за свое вдъхновение, докато 7-годишната красавицата, която му партнира, има една задача - да бъде очарователна. 

Тя обаче показва завидни актьорски възможности, които със сигурност са наследени от известния ѝ баща. Бербатов нееднократно е казвал, че обожава филми и има потенциал за актьорска кариера. Той дори имитира именно Кръсника в едно от предаванията в клубната телевизия на "Манчестър Юнайтед" преди време.

Дали Деа ще се сдобие с билети за шоуто на годината между тимовете на Димитър Бербатов и Луиш Фиго на 14 юни и какви са условията по сделката с Дон Бербатоне? Вижте в следващото видео:

Вие също не пропускайте да си набавите билети за мача между звездните отбори на националния стадион "Васил Левски"!

Бербатов ще застане рамо до рамо в един отбор с Христо Стоичков, Красимир Балъков, Стилиян ПетровМартин Петров, Роби Кийн, както и бившите си съотборници в "Манчестър Юнайтед" - Рио ФърдинандРайън Гигс, Неманя Видич, Патрис Евра, Едвин ван дер Сар, Пол Скоулс и Гари Невил.

Срещу тях се противопоставя отборът на Луиш Фиго - Иван КордобаГайска МендиетаДуайт Йорк, Максуел, Нуно Гомеш, Мичел Салгадо, Йенс Леман, Роберто Карлош, Деко и Робер Пирес.

Срещата ще може да гледате и пряко по bTV Action на 14 юни от 18:00 ч.