на живо

Един мач в тялото на Роберто Карлос (ВИДЕО)

Бразилецът излезе на терена с камера по време на благотворителната среща с легендите на "Рома"

Instagram

Питали ли сте се някога какво виждат футболистите по време на мач? А искали ли сте за миг да усетите тръпката да играете на препълнен стадион като "Сантяго Бернабеу" от първо лице?

Мечтали ли сте поне за миг да се превърнете в легендарния бразилец Роберто Карлос, който матираше със своя топовен шут вратари и защитници?

Е, вече имате тази възможност и то благодарение на дребничкия бразилец, спечелил 3 пъти шампионска лига и 4 титли на Испания с "Реал" Мадрид.

По време на благотворителната среща между легенди на "кралския клуб" и "Рома", Карлос излезе на терена с камера, вградена във фланелката. Тя записваше всеки един миг от подготовката, поздравите със стари познати и мача. 

След срещата видеото беше публикувано в официалния профил на "Реал" Мадрид. В него се вижда и феноменалния гол на Луиш Фиго от пряк свободен удар, както и приготовленията преди изпълнението и радостта след него.

Дали Роберто Карлос ще облече същата папарашка фланелка и за благотворителния мач на Фиго и Бербатов, предстои да разберем само след няколко часа.

Срещата може да гледате пряко по bTV Action от 18:00 ч.!