на живо

Лос Анджелис Лейкърс с нова загуба в НБА

Ню Йорк Никс прекъсна серия от 7 поражения

Getty Images/Guliver Photos

Лос Анджелис Лейкърс загуби като домакин от Голдън Стейт Уориърс със 115:136. За "езерняците" Коби Брайънт отбеляза 44 точки, които се оказаха недостатъчни. Джордан Хил добави 15 и овладя 11 борби. За "войните" Стеф Къри направи поредния си силен мач и завърши с 30 точки и 15 асистенции. За Голдън Стейт това бе осма победа от десет срещи, за "езерняците" загубата е девета.

Брендън Найт бе с основен принос за победата на Милуоки Бъкс срещу Маями Хийт с 91:84. Найт вкара три тройки в последните три минути на двубоя и не остави шансове на "горещите" за победа. Той вкара 20 точки, а новобранецът Джабари Паркър добави 13. В отсъствието на Дуейн Уейд най-резултатен за Маями с 18 точки бе Марио Чалмърс.

В среща с рядко срещан резултат в НБА, Оклахома Сити Тъндър загуби като домакин от Хюстън Рокетс с 65:69. За "ракетите" най-резултатен бе Джеймс Хардън, който завърши с 19 точки и овладя 9 борби. За Оклахома Реджи Джаксън отбеляза 15 точки. В класирането в Западната конференция Хюстън продължава да дели първото място с Мемфис Гризлис с актив от девет победи и една загуба.

Ню Йорк Никс победи като домакин Денвър Нъгетс с 109:93. За победителите най-резултатни бяха Кармело Антъни и Дж. Р. Смит с по 28 точки. За Денвър Арън Афало завърши с 18 точки. За Никс това бе едва третата победа от 11 изиграни срещи през този сезон.

Тагове:

НБА