на живо

Джеси: Феновете на ЦСКА са фантастични

Очаква се ганаецът да бъде титуляр в дербито срещу "Левски"

БГНЕС

Футболистът на ЦСКА Едвин Джеси даде интервю за холандското издание "Вотбалзон", в което коментира поведението на феновете на "червените" и престоя си в България.

"Феновете тук са фанатични, не съм виждал другаде такива. Те наистина живеят с ЦСКА. ЦСКА е най-големият клуб в България. Навсякъде, където отида, ми казват "Само ЦСКА". Дори когато загубим, ще чуете това. Тогава те казват, че трябва да се справим по-добре в следващия мач", каза ганайското крило.

Относно слуховете за интерес към него от английските "Уувърхемптън" и "Брайтън", той коментира така: "Вярно ли е? Добре. Обаче не знам нищо, но би било хубаво. Кой не иска да играе във Висшата лига? Просто се опитвам да работя усилено. Надявам се, че ще продължа в правилната посока. Благодарен съм за всичко, което получавам в живота. Никога не бях мечтал за националния отбор на Гана, но стигнах до него с моята упоритост. Работата ми бе възнаградена. Никога не трябва да се предаваш", добавя Джеси.

ЦСКА и "Левски" днес играят в 17:00 часа на стадион "Васил Левски", а очакванията са Джеси да започне мача от първата минута.