на живо

Христо Крушарски: Знам как да манипулирам, бил съм комсомолски секретар (ВИДЕО)

"Футболът е като производствено предприятие", заяви собственикът на "Локомотив" Пловдив

Христо Крушарски: Знам как да манипулирам, бил съм комсомолски секретар (ВИДЕО)

Собственикът на "Локомотив" Пловдив - Христо Крушарски заяви, че щом като успешно управлява фабрика няма причина да не успее с един футболен клуб. След оставката на треньора Илиан Илиев, бизнесменът беше категоричен, че в клуба трябва да настъпят промени.

„Но така да си приказваме – един да дава парите, друг да определя правилата на играта – няма как да стане! Значи, футболът не е по-различен от едно предприятие. Това си е производствено предприятие , в което трябва да се смажат лагерите и да тръгнат в синхрон! А плюс това съм бил и обществен работник, 14 години съм бил комсомолски секретар и знам как да манипулирам хората!”, беше категоричен той.

Крушарски обяви, че не бърза да назначава нов треньор след напускането на Илиян Илиев. Новият селекционер на "смърфовете" трябва да се съгласи на 100 % с условията му.

Крушарски заяви, че повече няма да допусне други хора да диктуват зад гърба му какво се случва в клуба. Според него, никой не е гонил Илиян Илиев и той е получавал на момента всичко, което е поискал.