на живо

Капитанът на "Академик": "Апоел" е фаворит, но се надявам да направим мача интересен

Утре пловдивчани излизат срещу домакините от Холон в битка за трофея в Балканската лига

Капитанът на "Академик": "Апоел" е фаворит, но се надявам да направим мача интересен

Капитанът на "Академик" Пловдив Васил Бачев коментира пред bTV, че домакините от "Апоел" Холон са фаворит в утрешния финал между двата тима в Балканската лига, но се надява да се получи оспорван и интересен мач.

Националът ще изведе тима си за първия европейски финал в клубната история. Битката за трофея можете да гледате утре от 20:00 ч., пряко по телевизия RING, на btvnovinite.bg и на онлайн платформата ни VOYO.BG.

"Те са фаворит - чисто като гледам и самите бюджети на двата отбора, които са несъразмерими един с друг, но пък ние имахме един мач срещу тях, в който играхме продължение. Имахме и един мач без значение в Пловдив, в който и двата отбора, поне според мен, не бяха на 100%. Надявам се, че ще стане интересен мач.", каза Бачев.

"Отдавна исках да играя пред публика. Тази зала е невероятна. Надявам се да е наполовина пълна. Това са 3000 човека, може би. Вчера видяхте - тъпани, барабани, агитки. Все едно си на футболен мач. Имаше два сектора - на "Апоел", от другата страна - на "Галил". Уникална атмосфера и се надявам утре да ги бием."

Цялото интервю с Васил Бачев преди "Академик" Пловдив - "Апоел" Холон вижте във видеото!