на живо

Любо Пенев: Ние сме фаворити, не се притеснявам да го кажа (ВИДЕО)

"Съперникът е силен, но вече сме го отстранявали"

Lap.bg

Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев определи "червените" като фаворит в двубоя за Суперкупата на България. Утре "армейците" се изправят срещу шампиона "Лудогорец" в спор за трофея. Пенев отчете класата на съперника, но припомни, че отборът на ЦСКА вече е побеждавал "Лудогорец".

"Ние си се подготвяме, всички мачове са важни. Ние сме ЦСКА, подготвям си отбора за победа... Контузените футболисти се възстановяват добре. Всички, с които мога да разполагам, са на линия. Налагаме идеите си, опитваме се да надграждаме и да играем по-добре, ще видим един силен отбор още утре", коментира Пенев на пресконференцията си преди мача.

Снимка: Lap.bg

"Имаме високо самочувствие, подготвяме се за всеки един мач, утре е друг мач, не трябва да свързваме този мач с миналото. Съперникът е силен, отстранявали сме го, ще се съобразим с качествата му."

"Отборите, които участват в европейските турнири, подготвили сме се за този тип мачове, четвъртък - неделя, готови сме. Ние сме фаворити, не се притеснявам да го кажа, ясно и точно."

"Нямам проблем със съдиите. Искам само да бъдат безпристранни и да не слугуват. Те могат, така се израства. Не се притеснявам", допълни Ел Голеадор.