на живо

bTV събира в уникално видео спортните звезди на България (ВИДЕО)

Златните момичета, братя Пулеви, олимпийските ни медалисти от Токио - всички те имат какво да кажат на вас - зрителите

bTV събира в уникално видео спортните звезди на България (ВИДЕО)

bTV Media Group поставя запомнящ се завършек на 2021 г. В уникално по рода си новогодишно видео, най-големите звезди на българския спорт, както и всичките ни олимпийски медалисти от игрите в Токио, отправят специални послания към вас – нашите верни читатели и зрители.

Златните момичета на България от художествената гимнастика, олимпийските шампионки Стойка Кръстева (бокс) и Ивет Горанова (карате), олимпийската вицешампионка Антоанета Костадинова (стрелба), бронзовите стихии в женската борба - Тайбе Юсеин и Евелина Николова, братя Пулеви, великата, ненадминатата по олимпийски отличия в историята на българския спорт Мария Гроздева. И още, и още!

Какво ще ви пожелаят легендите на родния спорт навръх Нова година? Това засега остава в тайна, но може да разберете от самите тях, само в ефира на bTV, навръх Нова година – 31 декември, точно в полунощ.

Освен това, за читателите на btvnovinite.bg, точно на 1 януари в спортната секция на сайта, ще откриете и още един новогодишен подарък от нашия екип – специална шампионска секция, в която ви очакват ексклузивни интервюта с всички големи имена на българския спорт.

Каква бе годината за тях? С какво ще я запомнят? Идвало ли им да захвърлят всичко и да се откажат? Ако годината им беше песен, коя би била тя? Ами ако 2021-а бе един боксов мач, от колко рунда би се състоял? И още, и още.

Бъдете с нас! А от днес, до петък – 31 декември, всеки ден в нашите спортни новини очаквайте откъси с най-интригуващите признания на спортистите, които превърнаха годината в гордост за България и ни направиха поне малко по-щастливи, отколкото обикновено бихме си позволили да бъдем.