на живо

Тъпани и скандирания: "Академик" срещу "Апоел" и феновете (ВИДЕО)

Гледайте финала на Деласпорт Балканска лига днес по RING и на btvnovinite.bg

Тъпани и скандирания: "Академик" срещу "Апоел" и феновете (ВИДЕО)

Никой финал не е лесен! Но за баскетболния "Академик" Пловдив предстои да влезе в... ада!

Поне такива са заканите на феновете на "Апоел" Холон - другия финалист в силния турнир Деласпорт Балканска лига. Решителният мач е днес (29 април) и ще може да го гледате пряко по RING и на сайта btvnovinite.bg от 20:00 ч.!

Епидемичната обстановка в Израел е различна от българската. Там се допускат фенове на трибуните в залите. В "Тото Арена" в Холон, където ще се проведе финала, ще има близо 3000 баскетболни привърженици. 

Те доказаха, че могат да създадат страхотна атмосфера още на полуфинала. А за решителния мач със сигурност ще са настървени! 

В "Академик" обаче не се притесняват! Дори напротив! Капитанът Васил Бачев заяви пред bTV, че предпочита отново да чуе емоцията от феновете. 

За първи път пловдивчани са на финал на толкова силен европейски турнир! И ще опитат да се превърнат в четвъртия български тим, печелил трофея от Балканската лига! 

В 17:30 ч. по RING и на сайта btvnovinite.bg пък ще може да гледате мача за третото място на турнира. И в него има българско участие - "Берое" се изправя срещу "Гилбоа Галил".