на живо

Бившата жена на Скоти Пипън: Правехме секс по 4 пъти всяка нощ (ГАЛЕРИЯ)

След развода си с легендата тя излиза със... сина на Майкъл Джордан

Баскетболната легенда Скоти Пипън е правил секс с бившата си жена по 4 пъти на нощ. Разкритието направи самата Ларса Пипън. Двамата бяха женени в продължение на 23 години и имат 4 деца. Сметките показват, че интимните им актове са точно 33 600.

Скоти и Ларса сключиха брак през 1997 г. - в разгара на господството на Чикаго Булс в НБА. Те се разделиха през 2016 г. След това се събраха отново преди официалния им развод през 2021 г.

"Правихме секс 4 пъти на нощ. Всяка нощ. Не съм пропуснала нито ден за 23 години", сподели бившата г-жа Пипън в интервю за телевизионния водещ Анди Коен. 

След като подава молба за развод, тя се среща с настоящата звезда от НБА Малик Бийзли, който в момента носи екипа на ЛА Лейкърс. Там той е съотборник на Скоти Пипън Джуниър - най-големият син на 48-годишната Ларса.

Любопитното е, че в момента тя излиза със сина на Майкъл Джордан - Маркъс, който е на 32. Двамата бяха забелязани заедно в Холивуд през уикенда. "Свързват ни много неща. Не мисля, че възрастта определя дали наистина си зрял", сподели тя.