на живо

Как НБА мач вдигна цената на компаньонка?

Тя е фенка за Саша Везенков и има оферти и от спортисти

Отдавна НБА е индустрия за милиарди, която вдига цените на баскетболисти и треньори. Но вече от това се възползват и момичетата-ескорт. 

Тя се казва Катрин Тейлър и беше на трибуните по време на срещата Голдън Стейт Уориърс - Милуоки Бъкс. Камерата я засне да се радва след тройка на звездата на "войните" - Стеф Къри. Докато той се преструваше, че играе голф, тя подскачаше в оскъдно бюстие на трибуните.

Оказва се, че този миг е белязал кариерата ѝ на компаньонка. Докато преди това цената на Катрин за 1 час е била около 900 долара, след него тя е решила да взима по 1500 долара. 

"Най-добрият ми ангажимент в живота! Другия път ми кажете да си облека нещо официално! Невероятен момент", разказва Катрин.

Любопитно е, че тя е фенка на НБА, но не на двата отбора от съдбовния за нея мач. Красавицата стиска палци за Саша Везенков и неговия Сакраменто Кингс. 

Звезда от кадъра с Къри стана и мъжът, седящ пред Катрин. Вместо да гледа към терена, той очаквано се беше обърнал към нея. 

"Ще го разведа, горкия. Ще се прибере вкъщи, а жена му ще е взела децата, кучето и шапката му", шегува се тя и добавя, че има оферти и от спортисти, въпреки по-скъпия ѝ хонорар.