на живо

Направи милиони, кара Bugatti и се оплаква от скъпия бензин (ВИДЕО)

Джими Бътлър хит в социалните мрежи

Направи милиони, кара Bugatti и се оплаква от скъпия бензин (ВИДЕО)
 

Голямата звезда от НБА Джими Бътлър стана истински хит в социалните мрежи, след като публикува видео от бензиностанция. Баскетболистът остана шокиран от цената на горивото, която трябваше да плати, за да напълни резервоара на скъпото си Bugatti до горе.

Въпреки че печели милиони в НБА (37.65 милиона долара през 2023 г.) и кара Bugatti, Бътлър нарече цената на горивото „чиста кражба“.

"Можете ли да повярвате, че зареждането струва 145 долара?! Човече, това е лудост", коментира звездата на Маями Хийт, като полушеговито добави, че ще поиска да му източат бензина от резервоара.

Средната цена на бензина в Калифорния е 5.9 долара за литър, но проблемът в тази история е, че звездата избрал една от най-скъпите бензиностанции в щата - тази в Бевърли Хилс.

Въпреки това, каквато и да е цената, тя би трябвало да не е проблем за него, като се има предвид, че е спечелил повече от 250 милиона долара в кариерата си досега, а освен това е развил доходоносен частен бизнес с кафе в Орландо. Между другото, за сравнение, 250 грама от неговия продукт струват 30 долара.