на живо

Порно прекъсна пресконференция на Дончич (ВИДЕО)

Смях и срам в залата

Порно прекъсна пресконференция на Дончич (ВИДЕО)

Намери се какво да спре Лука Дончич! Суперзвездата на Далас Маверикс загуби ума и дума за няколко секунди по време на пресконференцията си след победата със 119:110 срещу Оклахома Сити Тъндър в мач №2 (1:1) от четвъртфиналната плейофна серия в НБА.

Причината: порно звуци в залата! Дончич тъкмо бе започнал да разяснява детайлно как се е стигнало до важната победа, когато беше прекъснат от мощни женски стенания.

Словенецът първоначално се стъписа, но след това бе заинтригуван. "Да се надяваме, че не сме на живо", каза той.

Залата избухна в смях, а някой със сигурност си е тръгнал засрамен. Най-вероятно това е репортер, който е гледал видеото на телефона си, чакайки Дончич. Журналистът обаче е забравил страницата отворена и в комбинация с микрофона издънката станала пълна.

А Дончич имаше какво да каже и за формата си. Един от най-добрите баскетболисти в света в момента играе със силни болки в коляното. Лидерът на Далас призна, че ако беше получил травмата в редовния сезон, щеше да остане извън игра.

Срещу Оклахома, подпомогнат от Пи Джей Уошингтън и Тим Хардауей-младши, Дончич завърши с 29 точки, 10 борби и 7 асистенции, при 5/8 успеваемост от тройката.