на живо

Тити: Господ ме награди, защото винаги казвам истината (ВИДЕО)

Президентът на Левски се върна към кошмарното минало лято

Тити: Господ ме награди, защото винаги казвам истината (ВИДЕО)

Президентът на Левски Константин Папазов беше изключително щастлив след триумфа с Купата на България по баскетбол. "Сините" победиха вечния си съперник ЦСКА с 86:81 в спора за трофея, а Тити заяви, че този успех е награда за него от Господ, защото винаги казва истината.

"Вчера казах, че 21 пъти съм ставал първи и всяко чудо е за три дни. Не защото се помни в момента, а защото в тази Купа имам най-малка заслуга. Това е изключителна работа на моите треньори. Хора, които съм убеден, че мислят като мен и знаят едно - че имат зад себе си президент, който безумно им вярва и който никога няма да ги подложи на това, на което са ме подлагали мен богатите собственици. Постигнахме един нереален резултат! Това са низ от съвпадения, които работят.", заяви Папазов пред медиите след финала.

Снимка: Lap.bg

"Добре ме познавате - това е 29-ата ми година в спорта. Четири години като президент на Славия, 24 като треньор в Левски, две години от тях в Лукойл. Много съм щастлив, защото лятото беше кошмарно. Моето семейство лиших със 750 хил. лв. 150 хил. лв. взех от мои приятели и 300 хил. все още дължа на момчетата."

"Искам да използвам камерите и да им кажа, че от този свят ще си тръгна, като платя всичко на всички. Те нямат никаква вина, че бяха подписани договори с Лукойл тригодишни, а Лукойл си тръгна на втората година. Лятото изглеждаше безнадежно. Тогава до мен застанаха Митко Ангелов, Божидар Гьорев, Голди и Асен. Голди се върна в сляпото. След девет прекрасни години в Самоков дойде да повярва в чудото. След това оставихме Ники Михайлов, Лъчо Димитров, на които безкрайно им благодаря. Един от героите на този сезон е Лъчо Димитров. Моят син по дефолт да можем да запълним групата. Там дойде преломният момент."

Снимка: Lap.bg

"Никога Левски не се е делил, имало е напрежение, но доказателство е това, което направиха г-жа Боянова и г-н Гогов. Попаднахме и на добри чужденци. Със сигурност ние сме с осмия-деветия бюджет в лигата. Не съм си мислил, че можем да стигнем чак толкова далече. Спортът е преди всичко психология. Левски превъзхожда всички отбори по психология. Надявам се силно, че някой ще оцени какво можем ние. Сега ние в аванс доказахме кои сме и защо сме. Господ ме награди, защото винаги казвам истината. Само с истината можеш да цепиш и да минаваш през стените!", допълни развълнуваният "син" ръководител.

Снимка: Lap.bg