на живо

Звезда от НБА вилнее на сръбска музика (ВИДЕО)

Лука Дончич знае как да се забавлява

Reuters
 

Лука Дончич никога не е криел, че обича да се забавлява. Докато плейофите в НБА навлизат в решаващата си фаза, звездата на Далас Маверикс се възползва максимално от свободното си време.

Словенецът се намира на почивка в Хърватия, където открадна шоуто. Гардът бе изловен да се забавлява в местен бар, привличайки вниманието на околните. Той бе заснет да купонясва на сръбскa музика.

Снимка: Reuters

Словенският национал се радваше на специално внимание, тъй като бе прегърнат от певеца на заведението, който изпълняваше песен по текст на легендарния Саша Матич. Въпреки това Дончич не зарадва изпълнителя с бакшиш, а просто го поздрави.

Припомняме, че словенският феномен за пореден път доказа, че има голямо сърце по-рано този месец, когато обяви, ще плати погребенията на деветте загинали, осем от които деца, от незапомненото клане, което се случи в основно училище в сръбската столица Белград. Трагедията се случи на 2 май. 

Снимка: Reuters

За словенеца и неговите съотборници от Далас сезонът в НБА приключи още в началото на април, след като не успяха да се класират за плейофите. Маверикс завършиха на 11-то място в Западната конференция с 38 победи и 44 загуби.