на живо

Ботев нае охрана за футболистите (ВИДЕО)

За първи път гардовете са били на мача с Левски на "Герена"

Ботев нае охрана за футболистите (ВИДЕО)

Ръководството на Ботев Пловдив нае охрана на футболистите и спортно-техническия щаб. Това разкри тийммениджърът на "жълто-черните" Филип Филипов.

"Клубът направи крачка напред за сигурността на играчите. В България Лудогорец имат такава организация. Отскоро и ние направихме тази крачка.

Сега футболистите и отборът се чувстват много по-сигурни. Охранителите са големи професионалисти. Първият им мач беше срещу Левски (б.р. – 1:1 на "Герена“). Посрещнаха ни в хотела, след това бяха преди нас на стадиона.

Следят постоянно ситуацията около отбора и това, което се случва отстрани – неща, които ние няма как да видим", каза Филипов пред клубната телевизия на "канарите".

"Тимът намира верния ритъм. Отборът в момента е във възход. И всичко това се дължи както на играчите, така и на треньорското ръководство. Трябва да продължаваме да надграждаме.

В момента в съблекалнята има много добър колектив и оттам тръгва всичко. Ако всеки гледа в различна посока, няма как отборът да върви напред. Душан Керкез намери точния баланс и резултатите идват", каза още бившият защитник.

Вижте още във видеото.