на живо

Черно море измести ЦСКА, национал с хеттрик

Атанас Илиев потопи Локомотив София

Lap.bg
 

Черно море се наложи категорично над Локомотив София и спечели с 3:0 на „Тича“. В герой за "моряците" се превърна Атанас Илиев, който реализира хеттрик в рамките на 17 минути през първото полувреме - 21', 26' и 38'.

С победата варненци се изкачиха на втората позиция в класирането, възползвайки се от грешната стъпка на ЦСКА.

Загубата е четвърта поредна за столичните „железничари“, които остават с 25 точки в актива си.

Снимка: Lap.bg

Тимът на Илиян Илиев вече има 58 точки, а "червените", които в неделя играят с Левски, са с 57. Еднолично на върха е Лудогорец с 63 т.

На 8 април Черно море гостува на петия Локомотив Пловдив.

"Не обичам да говоря конкретно за футболисти, но Атанас Илиев може повече. При най-малката възможност търси да направи удар, но трябва да подобрява контрола. Исмаил Иса и Илиев могат повече. Честитя на хеттрика на Наско, но трябва да стъпи на тази основа, за да надгражда“, коментира след успеха треньорът на варненци.

На въпрос дали ще остане начело на Черно море, Илиев заяви: Не съм говорил с ръководството. Има много време и много мачове, де факто с Петьо Костадинов не сме имали почивен ден от много време. Не се оплакваме, но не мислим какво ще се случи, защото има много неща, които да се решават. Масата е сложена, всеки знае къде и кой да играе, треньор едва ли ще е нужен за другата година."