на живо

"ЦСКА не знаеше къде се намира"

Не сме в най-добрата си форма, призна Нестор Ел Маестро

ЦСКА не знаеше къде се намира. Така анализира загубата с 0:1 от "червените" треньорът на Етър Светослав Петров. Неговият тим имаше превъзходство на терена и игра с човек повече около половин час. Няколко класни намеси на Густаво Бусато и липсата на късмет обаче попречиха на домакините да стигнат поне до точка във Велико Търново.

"Няма как да не оценя високо играта на отбора. Изключително съм доволен. Жалко е това, което се случи, но не искам да използвам по-силни думи. Гледах ситуациите за отменените голове. ЦСКА не знаеше къде се намира", заяви Петров.

"Един или два добри мача не променят нищо. Пътят е много дълъг. Ако играем по този начин, аз съм сигурен, че ще започнем да печелим точки. Днес специално в ситуациите, в които имахме възможност да вкараме, може би не ни достигна майсторство, а може би и късмет. Излизаме от мача с 0 точки и се надявам да се възползваме от позитивната енергия".

Колегата му в ЦСКА Нестор Ел Маестро също отчете слабата игра на своя тим. "Изиграхме много слабо първо полувреме. Липсваха ни основни елементи във футбола и положението стана критично. През втората част нещата се промениха и се радваме, че спечелихме".

"В момента не сме в най-добрата ни форма. Имаме много за анализиране и ни предстои много работа. Надявам се от следващия мач да започнем да показваме нашето истинско лице. Отборният ни дух, сплотеността ни и характерът ни никога не са били под въпрос. Понякога не играем много добре, но винаги показваме характер. Ако има нещо позитивно от днешния мач, то това е именно показаната воля за победа".

Тагове:

цска етър