на живо

ЦСКА победи "Септември" в помощ на пострадалите от наводненията

И "армейците" подадоха ръка на хората в Карлово

ЦСКА победи "Септември" с 2:0 в благотворителна контролна среща, играта на базата в Панчарево. Всички събрани средства от виртуални билети, входни талони и продажба да тематични тениски ще отидат за подпомагане на пострадалите от наводненията в Карловско.

Попаденията за "червените" отбелязаха Дюкенс Назон във 2' и Дауда Бамба в 72'.

Снимка: Lap.bg

Неофициален дебют с екипа на ЦСКА направи привлеченият наскоро колумбиец Марселино Кареасо.

"Радостно е, че имаше фенове на мача, които уважиха благотворителната кампания. За съжаление, не успяха да станат нещата, както бяхме организирали предварително - да отидем в Казанлък, което наистина е жалко. Радващо е, че имаше хора, купиха и виртуални билети. Получи се добра контрола.", коментира след двубоя вратарят Димитър Евтимов.

"Никога не е приятно да загубиш от "Левски" особено с играта, която показахме. Заслужено загубихме, защото не се сбихме, не показахме характера, който показахме предишните мачове. Първите няколко дни на никой не ни беше приятно, но сега с тази победа и играта, нещата ще се върнат към нормалността."

Снимка: Lap.bg

Стартовите състави

ЦСКА: Димитър Евтимов, Тибо Вион, Юрген Матай, Менно Кох, Галин Минков, Йоан Бауренски, Марселино Кареасо, Джонатан Линдсет, Лазар Туфегджич, Браян Морено, Дюкенс Назон.

"Септември": Димитър Шейтанов, Иван Арсов, Айкут Рамадан, Илия Миланов, Кристиян Пешов, Йоан Гаврилов, Асен Чандъров, Димитър Костадинов, Атанас Кабов, Мартин Петков, Радослав Живков