на живо

Десподов: Трябва да оправим ситуацията в понеделник (ВИДЕО)

Заслужавахме ние да победим, а не Черна гора, каза капитанът

Десподов: Трябва да оправим ситуацията в понеделник (ВИДЕО)

Капитанът Кирил Десподов заяви, че футболните национали са заслужавали повече победата срещу Черна гора. "Лъвовете" отстъпиха с 0:1 в Разград на старта на евроквалификациите, но според Десподов не са играли слабо, а в понеделник вече трябва да вземат своето при гостуването на Унгария.

"Опитът си оказа влияние в крайна сметка. Аз не мисля, че беше много равностоен двубоят. Ние държахме повече топката, но допуснахме много непринудени грешки и виждате второто полувреме с една по-хубава атака и ни отбелязаха гол. Накрая можехме да върнем, но късмет, малшанс, избиха от голлинията. И на Груев ситуацията беше добра, където му я подадох. Не успяхме и в крайна сметка ни победиха.", започна футболист №1 на България за 2022 г.

Снимка: Lap.bg

"Има риск да се влоши настроението от тази незаслужена загуба, защото половината и повечето в съблекалнята са на 21-22 години. Нормално е. Аз им казах: "Бъдете готови за малко хейт, такива неща". Да не четат медиите. В понеделник трябва да си оправим резултата, който направихме днес. Това е хубавото във футбола – правиш грешка и той ти дава шанс след три дни да си я коригираш.", продължи звездата на шампиона Лудогорец.

"Публиката искаше млади играчи, ето млади играчи. Според мен, играем добре. ОК, направили сме един негативен резултат. Не трябва да се забравят нещата, които се направиха в предишните 3-4 мача. Наистина, пълен стадион днес, подкрепяха ни. Не е имало някакви чобании от трибуните. Като цяло благодаря от името на целия отбор и се надявам, че няма да се отдръпнат. Защото пак твърдя, че този отбор има голямо бъдеще.", допълни Десподов.