на живо

Ел Маестро: Имаме качествата да се сражаваме с Лудогорец

Генерално трябва да променим много неща, убеден е треньорът на ЦСКА

"Ако не победим, тогава можем да получим цялата критиката. Ние не сме на нивото, на което искаме да бъдем. Нивото на нашата организация на играта не е добро. Има много неща, които не са на нужното ниво.

Снимка: Lap.bg

Представихме се по-добре от това, което показахме преди няколко дни. Това е процес, който ще отнеме време. Знам каква е ситуацията в отбора.

Виждам момчетата всеки ден, няма да бъдем там, където искаме в следващите дни – ще ни отнеме повече време", заяви след равенството със Славия - 1:1, треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро.

Снимка: Lap.bg

"Създадохме много положение, но не сме на нивото, на което трябва да е ЦСКА. Не изглеждаме достатъчно свежи, колкото трябва. Мисля, че ние сме много гъвкави тактически.

Имаме различен брой формации, които можем да използваме в различните двубои. Не съм заинтересован да влизам в спекулации за трансфери.

За мен е важно футболистите да тренират и да играят добре. Лазар Туфегджич се включи добре и можеше да вкара и още един гол", коментира Ел Маестро.

Снимка: Lap.bg

"Генерално трябва да променим много неща, защото имаме качествата да се сражаваме с Лудогорец. Имаме необходимата класа, но не знам дали ще успеем за 6 дни преди мача. Футболът е странна игра, ще отидем в Разград с нагласата, че ще победим", завърши сърбинът с британски паспорт.

Мачът в Разград е в неделя - 13 август от 21.15 ч.