на живо

Ел Маестро се скри (ВИДЕО)

Седна в автобуса, оправда се с вирус

Ел Маестро се скри (ВИДЕО)

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро се скри в клубния автобус и не излезе да говори пред медиите след загубата от Пирин с 1:2 на стадион „Васил Левски“.

Треньорът на „червените“ даде интервю само пред колегите от "Диема спорт", но след излизането в микс зоната се качи директно в автобуса, мощно освиркван от недоволните фенове на "армейците".

Група фенове на ЦСКА изчакваха сърбина с британски паспорт пред Сектор "А", за да му поискат оставката, която в крайна сметка не бе подадена.

Иначе пред "Диема" той се оправда:

Снимка: Lap.bg

"Трудно е да се обясни и разбере това, което се случи днес. Имахме достатъчно шансове да не загубим, но изиграхме много лош мач във всички аспекти.

Не знам дали да го кажа, но не бяхме физически добре подготвени. Голяма част от отбора е с температура, не се чувствахме добре заради вирус в съблекалнята. Ментално също не бяхме добре и на ниво днес.

Класирането не лъже. Ще бъде много, много трудно. Дистанцията е голяма от първото място.

Давам най-доброто, върша си работата по най-добрия начин и се старая да не чувам негативното, защото това не помага на никого", заяви Ел Маестро.

 

 

"Ако има едно нещо, което може да се каже за този отбор, то е, че винаги се връща ментално след такива резултати. Ще дадем всичко от себе си в сряда."

Снимка: Lap.bg

В сряда ЦСКА играе с Ботев Пловдив в първи полуфинал за Купата на България.